munkaerő kölcsönzés

Bérerő Kft. - munkaerő kölcsönzés, munkaerő bérlés, címkézés, csomagolás Tarnabod

3369 Tarnabod Kossuth tér 7.
Könyvjelzőhöz adás

Itt talál meg minket!

Kulcsszavak

  • csomagolás
  • munkaerő közvetítés
  • munkaerő kölcsönzés
  • munkaerő bérlés
  • cimkézés
  • csomagolás Tarnabod
  • munkaerő közvetítés Tarnabod
  • munkaerő kölcsönzés Tarnabod
  • munkaerő bérlés Tarnabod
  • cimkézés Tarnabod

Bérerő Kft. - munkaerő kölcsönzés, munkaerő bérlés, címkézés, csomagolás Tarnabod - munkaerő kölcsönzés

munkaerő bérlés, munkaerő kölcsönzés, munkaerő közvetítés, címkézés, csomagolás

A munkaerő-kölcsönzés olyan foglalkoztatási forma, amely Magyarországon, a ’90-es évek végén jelent meg. A rendszerváltás után a gazdasági átalakulás igényelt egy rugalmas, hatékony munkaerő gazdálkodási módszert, amely segíti a versenyszféra szereplőit abban, hogy a munkaerőt a lehető leggazdaságosabb módon használja fel.

A hirtelen növekvő munkaerőigény, esetlegesen kialakuló szabadság, betegség, szezonális munka esetén gyors megoldást jelent. Csökkenthetőek a szabadságok és a táppénzes állományok negatív hatásai.
Megszűnik a toborzásra, kiválasztásra és az egyéb adminisztrációs feladatokra fordított munkaórák és költségek túlnyomó része, illetve megszűnik a bérelszámolás adminisztrációs terhe. Az így felszabadult erőforrások átcsoportosíthatóak más célokra.

A munkaerő kölcsönző cégek naprakészek a foglalkoztatással kapcsolatos jogszabályi és adózási változásokkal, és ez által a kölcsönbevevőt is informálja ezekről, így megszűnnek a munkaügyi jogviták.

Alkalmazásának legfőbb indoka a költséghatékony foglalkoztatás, amelynek részleteiről személyes egyeztetés szükséges.  
A szolgáltatások szabad áramlásának uniós elve alapján bármely EGT tagállamban bejegyzett társaság folytathat munkaerő-kölcsönzést, ennek az a feltétele, hogy a kölcsönző cég a saját állama joga szerint jogszerűen működjön.

Cégünk 1997-ben kezdte meg tevékenységét és van jelen a munkaerõ-kölcsönzési piacon.

A folyamatos fejlõdésnek köszönhetõen mára jelentõs alkalmazotti létszámmal, megbízható, pontos, precíz munka végzésére alkalmas munkatársakkal tudunk megrendelõink rendelkezésére állni.

Üzletpolitikánk része, hogy ügyfeleink minden munkaerõ igényét gyorsan, az elvárásoknak megfelelõ kvalitásokkal rendelkezõ munkavállalókkal teljesítsük.

Küldjön nekünk üzenetet

A csillaggal megjelölt mező kitöltése kötelező *

Miért válasszon minket?

Folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára jelentős alkalmazotti létszámmal, megbízható, pontos, precíz munka végzésére alkalmas munkatársakkal tudunk megrendelőink rendelkezésére állni.

Munkavállalóinkat a piaci viszonyoknak megfelelő munkabérben részesítjük, ezáltal részükről maximális együttműködés tapasztalható, amely meggátolja a gyakori személycseréket.

Minden partnerünk részére területi kapcsolattartót biztosítunk, aki elősegíti munkavállalók zökkenőmentes munkába állását, és folyamatosan gondoskodik az együttműködés zavartalanságáról.