kerékpár

Bombastic Kerékpárbolt - kerékpár áruház, kerékpár szerviz, elektromos kerékpárok, trekking Miskolc

3526 Miskolc Szentpéteri kapu 80.
Könyvjelzőhöz adás

Itt talál meg minket!

Nyitva tartás / Ügyfélfogadási idő

Hétfő08:30-17:30
Kedd08:30-17:30
Szerda08:30-17:30
Csütörtök08:30-17:30
Péntek08:30-17:30
Szombat08:30-13:30
Télen hétköznap 8:30-17:00-ig, szombaton 8:30-13:00-ig vagyunk nyitva.

Kulcsszavak

 • kerékpár
 • kerékpár áruház
 • trekking
 • országúti kerékpár
 • elektromos kerékpár
 • kerékpár szerviz
 • Mountain Bike
 • BMX
 • kerékpár Miskolc
 • kerékpár áruház Miskolc
 • trekking Miskolc
 • országúti kerékpár Miskolc
 • elektromos kerékpár Miskolc
 • kerékpár szerviz Miskolc
 • Mountain Bike Miskolc
 • BMX Miskolc

Bombastic Kerékpárbolt - kerékpár áruház, kerékpár szerviz, elektromos kerékpárok, trekking Miskolc - kerékpár

kerékpár áruház, kerékpár szerviz, elektromos kerékpárok, trekking, országúti kerékpár, Mountain Bike, BMXrnpedelec,CUBE,DEMA,KROSS,MONTANA,ROMET,LEADERFOX

A Bombastic kerékpárüzlet  tulajdonosa és üzemeltetője az Inter-B Precíziós Kft.
A cég egyik fő profilja a kerékpárok és kiegészítőik , elektromos kerékpárok és kiegészítőik kiskereskedelmi forgalmazása, szervizelése.
A cég  másik fő profilja a gépipari hosszmérés technikai eszközök mérő és kalibráló berendezések, finom mechanikai eszközök , szerszámok kis és nagykereskedelme- bele értve az export-import tevékenységet is. Mindkét tevékenység jelenleg Miskolcon, a Szentpéteri Kapu 80 sz. alatti telephelyen történik.
Kerékpárüzletünk közel 20 éve üzemel a város egyik kiemelt kereskedelmi övezetének centrumában, közvetlenül a 26-os főút mellett, a TESCO-val szemben , a Stop-Shop áruháztól kb. 100m-re lévő saroktelken. A  60m2-es kis üzlet előtt és mögött bőségesen áll rendelkezésre parkolóhely, amely  lehetővé teszi a könnyű és biztonságos parkolást és természetesen a kerékpárok kipróbálására is alkalmas.
A tágas parkolón túlmenően hasonlóan tágas raktárral is rendelkezünk, közvetlenül az üzlet mögötti 3 szintes nagy épület földszintjén, mindössze 20 méterre attól.  Az üzlet elsősorban alkatrészüzletként és szervizként funkcionál - bár kissé szűkösen - míg a hozzá tartozó, kb. 300m2-es magas raktár , szezontól függően 300-500 db kerékpár tárolására és bemutatására alkalmas .
Ez a darabszám lehetővé teszi 15-20 márka kellően reprezentatív bemutatását és legtöbbször elegendő  egy promt vásárláshoz is.  A nagyobb nemzetközi márkák óriási kínálatát nyilvánvalóan csak érzékeltetni tudjuk de ez általában jó alap egy katalógusból történő megrendeléshez.  Az ősz-téli kerékpáros „holtszezont" márkás fittnes gépek forgalmazásával igyekszünk kiegyenlíteni.  Az utóbbi években kezdtünk bele az elektromos kerékpárok forgalmazásába , szezonalitástól függően 10-20 darabos raktárkészlettel de itt is a katalóguskínálatunk ennek a többszöröse. Természetesen minden általunk forgalmazott terméknek a beüzemelését , a garanciális és garancián túli szervízelését is helyben végzik több éves szakmai rutinnal rendelkező kollégáink.
Fontosnak tartjuk megemlíteni , hogy Magyarországon jó néhány magyar kerékpárgyártó és összeszerelő cég prosperál, egyáltalán nem túlzás magyar kerékpárgyártó és összeszerelő iparról beszélni. Ezek a magyar márkák 100.000,-Ft ig minőségben abszolút versenyképesek , sőt 15-30%-al olcsóbbak is a nagyobb márkáktól.  Támogassuk tehát Őket.  Igényesebb szabadidős vagy akár sport célokra is bőséges márka és típus választékot kínálunk. A fenti számok ill. a nagykereskedők, gyártók által publikált adatok alapján kereskedésünk az egyik meghatározó szereplője a miskolci kerékpár kiskereskedelemnek de előkelő helyet tudtunk kivívni a régiós, sőt az országos rangsorban is.
Már évek óta tervezzük a kis üzlet lebontását és helyére korszerű , tágas üzletház felépítését. A válság miatt egyenlőre halogatjuk egy kicsit dolgot. Az építkezés során a hátsó raktárban -annak kisebb átrendezésével - kényelmesen elférünk -és reményeink szerint zökkenőmentesen tudunk működni.

Bárhogyan is legyen , továbbra is szeretettel visszavárjuk régi Vevőinket, ismerőseiket . Természetesen örülnénk, ha  minél többen benéznének hozzánk azok is akik eddig még nem jártak nálunk.

Küldjön nekünk üzenetet

A csillaggal megjelölt mező kitöltése kötelező *