eredetiségvizsgálat

Filó és Társai Bt. - műszaki vizsgára felkészítés, műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat, gépjármű javítás Ócsa

2364 Ócsa Lilaakác utca 1.
Könyvjelzőhöz adás

Itt talál meg minket!

Nyitva tartás / Ügyfélfogadási idő

Hétfő06:00-18:00
Kedd06:00-18:00
Szerda06:00-18:00
Csütörtök06:00-18:00
Péntek06:00-18:00

Kulcsszavak

 • autójavítás
 • gépjármű javítás
 • műszaki vizsgára felkészítés
 • műszaki vizsgáztatás
 • eredetiségvizsgálat
 • tehergépkocsi javítás
 • autójavítás Ócsa
 • gépjármű javítás Ócsa
 • műszaki vizsgára felkészítés Ócsa
 • műszaki vizsgáztatás Ócsa
 • eredetiségvizsgálat Ócsa
 • tehergépkocsi javítás Ócsa

Filó és Társai Bt. - műszaki vizsgára felkészítés, műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat, gépjármű javítás Ócsa - eredetiségvizsgálat

műszaki vizsgára felkészítés, műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat, gépjármű javítás (személygépkocsi, tehergépkocsi), átírás ügyintézéssel, környezetvédelmi mérés

Cégünk a FILÓ ÉS TÁRSAI BT 1993. november 30.-án alakult. A vállalkozás székhelye 2364 Ócsa, Üllői út 35, és telephelye 2364 Ócsa, Lilaakác utca 1. található. Jelenlegi forgalmát, ügyfélkörét és méretét tekintve kisvállalkozásnak minősül.

A BT tevékenysége gépkocsik teljes körű szerviz szolgáltatása, gépkocsi javítás, műszaki vizsgára való felkészítése, vizsgáztatása, környezetvédelmi felülvizsgálat,eredetiségvizsgálat, menetíró készülék illesztése és javítása.

Felügyeleti szerv: Nemzeti Közlekedési Hatóság

A 1993 óta kapcsolódunk be a Pest Megyei Közlekedési Felügyelet hatósági tevékenységébe. Eleinte csak műszaki vizsgára való felkészítéssel, majd esetenként egyéb feladatok ellátásával is foglalkoztunk.

Főtevékenységként gépjárműjavítással, gépjárművek műszaki vizsgára való felkészítésével, műszaki vizsgáztatásával, valamint környezetvédelmi vizsgálatokkal, mérésekkel foglalkozunk. Munkánkat személy és kisteherautók javításával, és műszaki vizsgáztatásával kezdtük, majd az idők folyamán építettünk egy nagyobb csarnokot, ahová már pótkocsis szerelvények is beférnek.

A cégünk alkalmazottainak összlétszáma 15 fő. Rendszeresen foglalkoztatunk tanulókat a Fáy András Közlekedésgépészeti Szakközépiskolával való megállapodásunk alapján.

Főtevékenységünket 1999 decemberében kiegészítettük gépjármű eredetiség vizsgálatával és gépjárművek átírásának ügyintézésével.

Városunkban okmányiroda is működik, ezért a műszaki vizsgán adatlapot kapott gépjárművek okmányainak cseréjét megoldjuk, a tulajdonosok megelégedésére.

Gépjárműjavító műhelyünkben 3 fő autószerelő és egy karosszéria lakatosdolgozik. Az eredetiségvizsgálattal három fő szakértő foglalkozik.

Küldjön nekünk üzenetet

A csillaggal megjelölt mező kitöltése kötelező *

Miért válasszon minket?

Kis létszámunk ellenére is csak egy jól szervezett vállalatirányítási rendszer keretében lehet hatékonyan működni, ezért vezettük be az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert.

Legjelentősebb beszállító partnereinket, melyek tevékenységünk minőségét jelentősen befolyásolják, rendszeresen értékeljük és nyilvántartást vezetünk.

Az elért eredményeink arra ösztönöznek, bennünket, hogy további fejlesztések, beruházások segítségével töretlen lendülettel fejlődjünk.