könyvelés

Gold Accountant Plus Kft. - könyvelés, könyvelő, bérszámfejtés, adótanácsadás, könyvvizsgálat, tb ügyintézés, adóhatóság előtti képviselet Budapest

1076 Thököly utca 27.
Könyvjelzőhöz adás

Itt talál meg minket!

Video

Kulcsszavak

  • könyvelő
  • könyvvizsgálat
  • tb ügyintézés
  • könyvelés
  • adótanácsadás
  • bérszámfejtés
  • adóhatóság előtti képviselet
  • nav előtti képviselet

Gold Accountant Plus Kft. - könyvelés, könyvelő, bérszámfejtés, adótanácsadás, könyvvizsgálat, tb ügyintézés, adóhatóság előtti képviselet Budapest - könyvelés

könyvelés, könyvelő, bérszámfejtés, adótanácsadás, könyvvizsgálat, tb ügyintézés, adóhatóság előtti képviselet

Cégünk 1998 óta folytat teljes körű könyvelői tevékenységet cégek és egyéni vállalkozók részére. Nagy szakmai tapasztalattal vállaljuk vállalkozása teljes körű könyvelését. Igény esetén könyvvizsgálói háttérrel is állunk rendelkezésre ügyfeleink számára. Hívjon minket bizalommal!

Pósa Lívia vagyok, a Gold Accountant Plus Könyvelő- és Bérszámfejtő Iroda vezetője. 
1994. óta foglalkozom könyveléssel és bérszámfejtéssel, az irodámat 1998-ban alapítottam. Ez a mai gyorsan változó gazdasági környezetben, úgy vélem, kiemelkedő teljesítménynek számít. Ügyfeleink kis- és középvállalkozók, illetve egyéni vállalkozók.
Büszke vagyok hűséges ügyfeleinkre, közülük többen is már a kezdetektől minket választottak és azóta is ragaszkodnak hozzánk.
Könyvelő Irodánk a Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Iroda licencével rendelkezik. Fontosnak tartjuk a vállalkozás küldetésének elősegítését, mindig készen állunk, hogy szaktudásunkkal és információval segítsünk a döntés-előkészítésben. Gondot fordítunk arra, hogy naprakész szakmai információkkal rendelkezzünk, lépést tartsunk a változásokkal, ismerjük az alkalmazható adózási, jogi megoldásokat.
Érdemes a Könyvelési Kisokos Vállalkozóknak blogot nyomon követni, illetve, a legbennfentesebb infókért hírlevelünkre feliratkozni.
Könyvelő irodánk felhívja a cégvezetés figyelmét a kedvező és takarékos adózási megoldásokra. Szolgáltatásainkat szakszerűen és gondosan, a jogszabályoknak megfelelően teljesítjük, saját eljárásunkkal nem tesszük ki az Ügyfelet jogsértések és határidő mulasztások következményeinek. Kellő diszkrécióval kezeljük a vállalkozás ügyeit. Felelősségvállalásunkról itt olvashat.
Mint az iroda vezetője, és mint gyakorlott könyvelő, a mai kiszámíthatatlan gazdasági helyzetben fontosnak tartom azt, hogy ügyfeleimet és leendő ügyfeleimet folyamatosan informáljam azokról az aktuális adó- és egyéb törvényi változásokról, amelyek befolyásolják a vállalkozás eredményességét.

Küldjön nekünk üzenetet

A csillaggal megjelölt mező kitöltése kötelező *

Miért válasszon minket?

Gold Accountant Plus  Könyvelő- és Bérszámfejtő Iroda felelősséget vállal az általa okozott hibákért, ANYAGILAG IS, és ezt szerződésben rögzítjük. 

Büszkék vagyunk arra, hogy könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk, amit nagyon kevés iroda mondhatja el magáról. Biztosításunk a QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepénél kötöttük, ami jelenleg a legjobb a piacon.

Könyvelő Irodánk a Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Iroda licencével rendelkezik. Fontosnak tartjuk a vállalkozás küldetésének elősegítését, mindig készen állunk, hogy szaktudásunkkal és információval segítsünk a döntéselőkészítésben.