gyógycipők

Sensitív Kft. - ortopéd cipők, gyógybetétek, gyógycipők cukorbetegek számára, ingyenes mozgásszervi állapotfelmérés Budapest

1072 Budapest 07 Dob utca 50.
Könyvjelzőhöz adás

Itt talál meg minket!

Nyitva tartás / Ügyfélfogadási idő

Hétfő10:00-17:00
Kedd10:00-17:00
Szerda10:00-19:00
Csütörtök10:00-17:00
Péntek08:00-13:00

Kulcsszavak

  • gyógycipő
  • gyógybetét
  • ortopéd cípő
  • ingyenes mozgásszervi állapotfelmérés
  • ortopéd cipő Budapest
  • gyógybetét Budapest
  • ingyenes mozgásszervi állapotfelmérés Budapest
  • gyógycipő Budapest
  • diabétesz cipő Budapest
  • diabétesz cipő

Sensitív Kft. - ortopéd cipők, gyógybetétek, gyógycipők cukorbetegek számára, ingyenes mozgásszervi állapotfelmérés Budapest - gyógycipők

ortopéd cipők, gyógybetétek, gyógycipők cukorbetegek számára, ingyenes mozgásszervi állapotfelmérés, 3 havonta kontrollvizsgálat

Sensitiv Kft. 1996-ban alakult. Tapasztalatával, szakértelmével, speciális betétgyártó technológiájával áll a gyógyulni vágyók, és az egészségüket megőrizni szándékozók rendelkezésére. Saját, - helyben lévő - gyártókapacitás, ortopédiai műszerészet, cipészet, varroda biztosítja az egyedi, és a speciális gyógyászati igényeknek is megfelelő ellátást.

 A cég 1996 óta 98%-ban diabéteszes cipők, talportézisek, egyedi talpbetétek készítésével, valamint önkormányzati, vagy céges felkérésre ortopéd szűrésekkel foglakozik. Úttörő szerepet vállal, az ortopédiai lábelváltozások kezelésében, a diabéteszes lábellátásban. Képi adatbázisunk több mint 45000 talpi nyomástérképet tartalmaz, de ezek alapján is csak azt mondhatjuk, még mindig csak keressük a diabeteszes lábszindróma kialakulásának okait. Szaküzletünkben speciális szaktudású ortopédiai cipész áll rendelkezésre egyedi ortopédiai cipők méretvétele, adaptálás, egyedi talpbetétek készítése céljából. Számítógépes talpnyomás mérés segíti a megfelelő lúdtalpbetét elkészítésében.Cégünkben mindenki számára teljesen egyedileg, a láb problémáit figyelembe véve készülnek a talpbetétek. A betét vagy a talportézis elkészítése előtt készül egy podószkópos vizsgálat aminek a segítségével kollegáink kiértékelhetik az ügyfelek talpi terhelését, melynek alapján korrigálhatóak a problémák.
 
Egyedi lúdtalpbetétek

A talp boltozatainak süllyedése az egyik leggyakrabban előforduló mozgásszervi betegség, Magyarországon százezreket érint. Elsődleges jele, a talp hosszanti és harántboltozatának megsüllyedése, könnyen felismerhető. A boltozatok süllyedése megváltoztatja a láb, a boka, a lábszár, térd sőt, a medence és a gerinc csontjainak elhelyezkedését is. A megsüllyedt boltozatú láb stabilitása csökken, a láb ízületeire ható terhelés fokozódik. A megnőtt igénybevétel feszültséget és fáradékonyságot okoz, felgyorsul az ízületek korral járó kopása. Hosszabb távon szövődményként létre jöhet ízületi gyulladás, ízületi kopás, bütyök, kalapácsujj, bőrkeményedés, és még számtalan más deformitás, hát- és derékfájással, izomfájdalmak és fáradtság. A láb deformitások gyógyításában központi szerepet játszik az egyedi méret alapján készített thermoplaszt talpbetét. Talpbetéteinknél fontos szempont, hogy a mindennapi viselethez épp úgy komfortos legyen, mint a speciális igénybevételhez, sportoláshoz, kiránduláshoz, stb.

Ortopéd cipők készítése

Ortopéd cipők egyedileg, az Ön igényéhez szabva.Cégünk 1996 óta korszerűen felszerelt cipőgyártó műhelyével gyakorlott ortopédiai cipész és méretvevő szakemberivel ortopéd- és gyógycipő gyártói tapasztalatával áll megrendelői rendelkezésére.
Ortopédiai cipészeink segítenek kiválasztani az Ön lábának leginkább megfelelő gyógycipőt, Női-, férfi- és gyermek cipőket egyaránt készítünk. A cipőtípusnak megfelelő egyedi méretvételt követően 2-3 hónap alatt készítjük el gyógycipőjét.
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a cukorbeteg lábellátásra, így a diabéteszesek számára speciális cipőcsaládot is gyártunk, illetve forgalmazunk. Speciális cipőink 100%-ban magyar gyártósoron készülnek, alkalmasak a cukorbetegek talpi fekélyének megelőzésére, de fekélyképződés esetén is alkalmassá tehetők a fekélyt tehermentesítő egyedi lábágy befogadására.

Küldjön nekünk üzenetet

A csillaggal megjelölt mező kitöltése kötelező *